Swedish championship round 3/ SM i Ulricehamn

(Svensk version längre ner) 

Last weekend I rode the third round of the swedish championship on a nice sand track in Ulricehamn. 

I started out with a 5th place in time practice which was alright. Didn’t really get a clean lap but it was still a pretty good time. 

In first moto i got a bad start and my riding wasn’t very good during the race and I also got arm pump. I finished 6th which I wasn’t very happy about. 

Free practice on sunday felt real good and I was looking forward to second moto. Got a good jump of the gate but crashed in the first turn with a couple other riders and I hit my foot pretty bad so I couldn’t finish the race. 

I went to see my physio therapist yesterday and he said nothing is broken or so but it’ll hurt for a while so I’m going to rest the foot now and hopefully get back on the bike sometime during next week. 

Svensk version

Förra veckan körde jag tredje SM-deltävlingen i Ulricehamn. Jag började med att bli 5:a på tidskvalet vilket jag var ganska nöjd med. Jag fick inget jättebra varv då det var folk i vägen men det blev ändå en hyfsat bra tid. 

I första heatet gjorde jag en dålig start och min körning kändes inte alls bra under heatet och jag fick även kramp i armarna. Slutade på 6:e plats vilket jag inte alls var nöjd med. 

Träningen på söndagen kändes riktigt bra och jag var taggad inför andra heatet. Gjorde ett bra utsläpp i starten men så var vi några som körde ihop i första svängen och jag slog i min fot så illa att jag inte kunde köra vidare. 

Jag träffade min sjukgymnast igår och han sa att inget är brutet eller så men att jag kommer ha ont ett tag för det blev som en ordentlig lårkaka, fast på foten. Jag kommer vila foten ett tag nu men förhoppningsvis kan jag komma igång och köra igen under nästa vecka. 

SP32